Over ITFY

Beste bezoeker,

ITFY staat met haar prijzen op scherp!

Dat heeft een reden. Hoewel ITFY een commercieel bedrijf is, is het bedrijf geboren uit noodzaak en niet uit de doelstelling om een zo hoog mogelijke winst te genereren. Tal van non-provit organisaties zoals stichtingen, clubs en verenigingen moeten iedere eurocent meerdere malen omkeren. Om deze organisaties toch een professioneel platform te kunnen bieden, tegen sterk gereduceerde prijzen is ITFY opgericht. Dit om zo een platform te kunnen creëren van meerdere specialisten en de ondersteuning niet alleen meer af hangt van die ene vrijwilliger binnen de organisatie die handig is met digitale middelen. Door gezamenlijk in te kopen en samen te werken kan het degelijker en goedkoper. Bent u vrijwilliger bij een non-provit organisatie of heeft u interesse om samen te werken met ITFY laat het weten, wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Hoewel het voor de hand zou liggen om een stichting op te zetten, ontbrak het aan subsidies en inkomsten om deze plannen te kunnen realiseren. Mede door het uitblijven hiervan, werd het idee geboren om het concept breder op te zetten, zo komen er met minimale marges toch gelden vrij uit de commerciële bedrijfstak, die weer kunnen worden geïnvesteerd in organisaties met een maatschappelijke doelstelling. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld digitale media achter een 4 mei comité, regionale veteranendagen, publieke radiostations, tal van verenigingen en scholen. Hebt u als organisatie baat bij ondersteuning op het gebied van IT-middelen zoals bijvoorbeeld een internetpagina, sociale media neemt u dan gerust contact met ons op.

Ook particulieren en ondernemingen betalen vaak meer dan noodzakelijk zou zijn voor degelijk advies of producten. Door gedegen productadvies (ook bij collega-bedrijven*) kunt het kopen van de bekende kat in de zak tot een minimum beperken. ITFY is aangesloten bij meerdere groothandelaren en heeft al diverse partnercontracten afgesloten met verschillende grote spelers op de markt en heeft ook een eigen pakket ontwikkeld waarin de onderlinge prijsverschillen kunnen worden gemonitord. Dan nog kan het voor komen dat ITFY u adviseert om bij een online prijsvechter te bestellen om te voorkomen dat u als klant te veel betaald. (*Collega-bedrijven omdat het concept redelijk uniek is en de nadruk ligt op onderlinge samenwerking)

Uiteraard weten ook wij net als de rest ook niet alles, maar beschikken we over een ruime pool aan productspecialisten waar we op terug kunnen vallen. Kortom, uw vraag of probleem is onze uitdaging. Ook hanteren we in veel gevallen een no-cure, no-pay, constructie. (Uiteraard hanteren we een “fair use policy” en zijn er uitzonderingen te bedenken, maar deze worden vooraf overlegd met u als klant.)

Als bedrijfseigenaar met bijna 30 jaar ervaring in de IT-branche op het gebied van hardware, software, beheer en ontwikkeling bij bedrijven als IBM, Amgen, Volkswagen, Volvo, KPN, HP, Lucht- en Landmacht, Interpolis, Rabobank, ING, ESSENT, DOW Chemical, Avans Hogeschool en meer verwacht ik in 99% van de gevallen een passende oplossing te kunnen bieden waar het gaat om ondersteuning van nagenoeg alle IT-producten.

ITFY houdt vooral van duidelijkheid vooraf.
In veel gevallen betaald u (particulier en zakelijk) een vast tarief per uur. € 30,– voor ondersteuning of beheer op afstand en € 35,– op locatie. Binnen de gemeente Reimerswaal rijden we gratis voor en buiten de gemeente Reimerswaal betaald u slechts € 0,19 per gereden kilometer vanaf Kruiningen. (kilometers worden berekend aan de hand van Google Maps). Het uurtarief voor software ontwikkeling ligt hoger.

Onderhoudscontracten
Storingen op uw IT materiaal komen altijd op het moment dat u het niet kunt gebruiken. Het is dan ook aan te raden om regelmatig preventief onderhoud te laten plegen zo verkleint u het risico op storingen. U kunt bij ITFY al een onderhoudscontract afsluiten vanaf € 35,– per jaar. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan Pc’s, Netwerken, Servers, Printers etc. etc. Hiervoor kunt u het beste even informeren naar de mogelijkheden.

Een voorbeeld:
Een jaarlijks onderhoudscontract op een reguliere PC met 1 x per jaar een soft- en hardware onderhoudsbeurt vanaf € 35,– (exclusief onderdelen). Binnen de gemeente Reimerswaal rijden we gratis voor en daarbuiten betaald u slechts € 0,19 per gereden kilometer vanaf Kruiningen. (kilometers worden berekend aan de hand van Google Maps).

Office pakketten, antivirus en/of back-up oplossingen
We bieden wij Microsoft Office 365 (2016) aan vanaf € 10,– per gebruiker met maximaal 5 apparaten per maand, tijdelijk met gratis antivirus pro software van Comodo. In tegenstelling tot veel andere bedrijven niet per jaar, maar per maand opzegbaar.

Ook hebben we een gegarandeerd veilige Nederlandse Full Recovery Cloud back-up oplossing:
Per PC (100GB) vanaf € 15,– per maand.
Per server niveau (500GB) vanaf € 65,– per maand.
Data opslag in een Nederlands datacentrum (NL wetgeving van kracht)

Hebt u 1 server en meerdere werkstations, dan nemen we in veel gevallen uw werkstations gratis in de server back-up mee. Wederom per maand opzegbaar.

Domeinnaam registratie en hosting
Ook met onze digitale middelen proberen we centraal in te kopen, waardoor u al bij ons terecht kunt vanaf € 10,– per jaar voor een beveiligde (https) domeinregistratie met onbeperkte e-mail functionaliteit en ruime opslagmogelijkheden.

Personele diensten
Ook inhuur of detacheren, werving van IT-personeel of structureel beheer is bespreekbaar. En er zijn nog veel meer mogelijkheden te bedenken, ons motto “Samen staan we sterker”.

Domeinnaam registratie en hosting
Hebt u als bezoeker, klant of leverancier suggesties, ideeën of vragen, informeer naar de mogelijkheden of laat het ons weten.

Hoogachtend,

Mario van Steenbergen
Bedrijfseigenaar ITFY
0623261787
info@itfy.nl