Onderhoud

 onderhoud blije pc

Onderhoud

Inmiddels zijn ICT-middelen niet meer weg te denken uit de samenleving en is het erg vervelend om defecten aan ICT-middelen te ondervinden als gebruiker.
Net als niet ICT-middelen, is het verstandig om uw ICT-middelen met enige regelmaat te laten onderhouden. Om er voor te zorgen dat u weinig omkijken heeft naar het onderhoud, biedt ITFY het onderhoudsplan aan.

Door goed onderhoud aan uw Laptop / PC uit te laten voeren, verkleint u de kans op storingen en onverwachte reparatiekosten. 
De levensduur van uw apparatuur neemt hierdoor toe, en zo investeert u in een kostenbesparing.

Bestel bij ITFY een eenmalige onderhoudsbeurt á € 35,– ook kunt u een jaarcontract bestellen voor slechts € 59,95.

Voor € 59,95 per jaar geven wij uw PC, 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt. Daarbij wordt de PC / Laptop (intern) gereinigd, worden de onderdelen op gebreken gecontroleerd, controleren we de status van de harde schijf en schonen we hem in overleg ook op. Ook controleren we op virussen, mal- ad- en spyware en.

Na het invullen en afrekenen van het onderstaand formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.
We halen de PC / Laptop bij u op en brengen hem op afspraak weer terug. Eventuele extra kosten worden altijd vooraf overlegd. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

De eerste 10KM vanaf Goes betaald u geen voorrijkosten!! (extra kilometers kosten € 0,23 inclusief 21% BTW per KM o.b.v. nacalculatie.)

Naast onderhoud op PC’s en Laptops, kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie en onderhoud aan overige IT apparatuur zoals bijvoorbeeld Servers, Printers etc. etc.
Dit is maatwerk. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Onderstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW.
[rfmp id=”20933″]