Diensten

Door een veelzijdigheid aan ervaring kan ITFY u diversiteit aan diensten aanbieden. Onderstaand een aantal van de mogelijkheden.

QlikView:
Zou het niet mooi zijn wanneer u uw databestanden, databases (on- en off- line), excelbestanden, of zelfs de effectiviteit van uw website en/of sociale media zou kunnen monitoren? Door eenvoudig Klikken een doorsnede kunt krijgen van uw personele of financiele administratie. Onder andere QlikView biedt u deze mogelijkheid. Wilt u graag weten of en hoe het zou kunnen werken voor uw bedrijf of vereniging? Neem dan contact met ons op. U kunt overigens een gratis een persoonlijke versie verkrijgen via deze link

qlikview-product-unlock-data-v2QV

 

 

 

 

 

 

 

Systeembeheer op afstand:
Bent u een bedrijf of particulier en wilt u graag dat er regelmatig een controle wordt gedaan of uw IT-middelen nog naar behoren werken, er updates gedaan moeten worden en er wellicht storingen opgelost moeten worden. Ook dit is mogelijk. We kunnen op vooraf afgesproken tijd uw systeem controleren. Ook monitoren van uw systeem behoord uiteraard tot de mogelijkheden. Bij hardwarestoringen komt er indien nodig iemand op locatie langs, het beheer en de monitoring van de software zullen voornamelijk op afstand plaats vinden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

monitoring

 

Website ontwerp en beheer:
Voor het ontwerpen, beheren en onderhouden van websites of ondersteuning hierbij, kunt u bij ons terecht. Onderstaand treft u een kleine greep uit onze portfolio.

Stichting Zeeuwse Veteranendag


ITFY verzorgt voor de stichting Zeeuwse Veteranendag de website gecombineerd met de inzet van Social Media zoals Linkedin en Facebook.
De website dient tevens als digitaal aanmeldpunt, informatiepunt voor veteranen en wervingspunt voor sponsoren.

Veterans Broadcast


ITFY verzorgt voor Veterans Broadcast het technisch beheer op het .nl en .com domein.
Veterans Broadcast zend via verschillende digitale middelen podcasts en ook livestreamiing uit.

433 Infanterie Beveligings Compagnie (MBL)


Voor de reünicommissie van 433 Infanterie Beveiliging voert ITFY het technisch beheer uit in samenwerking met Aleonis Interactief.
433 Infanterie Beveiligingscompagnie is een oud legeronderdeel dat inmiddels is opgeheven.

Reünievereniging SSVCIE-KCT


ITFY host en beheerd de grafische ontwerpen en de internetpagina van de vereniging.
De pagina is voorzien van een inlogmodule voor leden en een afgeschermd deel inclusief beveiligde Woocommerce webshop. Daarnaast beheerd ITFY ook de sociale media producten van de vereniging zoals LinkedIN en Facebook

CleaningPlus B.V. 

In opdracht van CleaningPlus verzorgd ITFY het technisch beheer van de internetpagina.

ITFY Webshop

Als service voor haar klanten biedt ITFY de mogelijkheid aan om een aantal artikelen online te kunnen bestellen. hiervoor gebruikte we Prestashop

VOC Zeeland


In opdracht van stichting VOC Zeeland verzorgd ITFY de hosting en het technisch intenetpaginabeheer

4 en 5 mei comité Kruiningen


ITFY beheerd de Facebookpagina van het comité en de domeinhosting.

 

Hardware reparaties:
Ook voor hardware reparaties en preventief onderhoud aan PC, Server en/of randaparatuur kunt u ongeacht het merk bij ITFY terecht. We werken ten alle tijde op basis van best effort.
Mede dankzij ervaring opgedaan bij bedrijven als Compaq, IBM, Dell, HP, KPN, Interpolis, DOW Chemical en meer, is onze “best effort” behoorlijk ruim.

repair